skip to Main Content

Projekt

Robert & Robert har varit involverade i VR-applikationer, inspelningar, distribution och innehållsskapande i över 3 år. Vårt team av skickliga fotografer och filmskapare, tillsammans med erfarna tekniker utrustade med den senaste och främsta tekniken, utgör Robert & Robert till det bästa valet i Sverige för dina VR-behov.

 

Robert & Robert är startat från grunden med syftet att kunna hantera VR-produktioner oavsett skala och till alla behov. Vår kompetens och mångfacetterade kreativa process gör allt från reklam till webbuppdrag, virtuella turer och levande upplevelser, musikvideor, kortfilmer, interaktiva produkter och så mycket mer, möjligt. Det enorma spannet av områden som VR kan användas i gör detta fält otroligt spännande och ger oss en stor glädje att vara en del utav.

 

Vi kan arbeta med din redaktör eller så erbjuder vi er en av våra egna. Vi kan skapa, producera, redigera, fånga, slutföra och distribuera. Vi skapar ett projekt för er eller så kan du anlita oss till att fylla i luckorna du har behov av. Vi ser fram emot att arbeta med er i framtiden.

Glorius Gloria

Kentucky VRied